top of page

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Από Διαφημιστικό γραφείο που ασχολείται με Ξύλινα Μενού Εστιατορίων και μικροαντικείμενα επιτραπέζιας προώθησης (σταντάκια κλπ) από ξύλο ή ακρυλικό, αναζητούμε άτομο να στελεχώσει μια 6ωρη (μόνο εργαστήριο) ή 8ωρη θέση εργασίας αν αναλάβει και τις συσκευασίες. Η εργασία δεν είναι δύσκολη, ωστόσο απαιτεί υπευθυνότητα και συνέπεια. Δεν έχει βάρη και άλλα βαριά αντικείμενα, μάξιμουμ 5-9 κιλά ανά κούτα, οι οποίες συσκευάζονται και αποστέλλονται κυρίως στο εξωτερικό. Τα χρώματα και τα βερνίκια που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά νερού, ενώ τα λάδια για το ξύλο είναι food safe ούτως ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και από παιδιά.


Παρέχονται:

Βασικός μισθός για το πρώτο διάστημα, μέχρι να μπορεί να αναλάβει μόνο του το άτομο τις εργασίες και να τις εκτελεί σωστά.

Ασφάλιση, καθώς και όλα τα επιδόματα Πάσχα - Χριστουγέννων - Άδεια.


Μας ενδιαφέρει η συνέπεια και η υπευθυνότητα, μπορούμε να συνεργαστούμε σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν βρίσκεται ο υποψήφιος/α, (από 25 χρονών και άνω), αρκεί να έχει ομαδικό πνεύμα και διάθεση να μάθει πράγματα, με τα οποία πιθανόν να μην έχει ασχοληθεί.

Το ωράριο εργασίας είναι πρωινό (πενθήμερο) και βρισκόμαστε στου Ζωγράφου, πολύ κοντά σε στάση λεωφορείου και 10 λεπτά από το μετρό Μέγαρο Μουσικής.


Αποστολή βιογραφικών στο cv@menushophoreca.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. επικοινωνίας: 2107701430


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΕΤΑΙΡΙΑ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρεία  ALFA CG-ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με τεχνογνωσία στη διαμόρφωση οποιασδήποτε ειδικής κατασκευής , κατασκευής κουζίνας , ντουλάπας αναζήτα ανθρώπινο δυναμικό με θέληση για δουλειά και εκπαίδευση στ

ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρεία μας με έδρα τους Αγίους Αναργύρους αναζητάει άτομα για άμεση πρόσληψη: Τεχνίτες ταπετσαρίας Βοηθοί τεχνιτών Οδηγός επαγγελματικού φορτηγού Παρέχονται: Μισθός βάσει προσόντων Μόνιμη, 5ημερη

bottom of page