ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τα τμήματα σπουδών συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης του ασκαρδαμυκτί  έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν σφαιρική γνώση πάνω στο κάθε αντικείμενο. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε «σύγχρονους τεχνίτες» με βαθιά γνώση των τεχνικών εφαρμογών, ιδιαίτερη καλλιτεχνική ταυτότητα, αυτονομία και γνώσεις της αγοράς. Ως εκ τούτου στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εργαστηριακά μαθήματα πρακτικής εφαρμογής, θεωρητικά μαθήματα, μαθήματα δημιουργικού σχεδιασμού & εικαστικής αντίληψης και συνθέτουν ένα πολύωρο εβδομαδιαίο πρόγραμμα συνολικής διάρκειας δύο ακαδημαϊκών ετών.  

Full time & Part time φοίτηση:  Ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε full time φοίτηση διάρκειας δύο ακαδημαϊκών ετών παρακολουθώντας το σύνολο των μαθημάτων που αντιστοιχούν σε κάθε τομέα ή και συναφή μαθήματα επιλογής και ανάμεσα σε part time φοίτηση επιλέγοντας μέρος των μαθημάτων, διαμορφώνοντας έτσι το πρόγραμμά του ανάλογα τις ανάγκες του και το χρόνο που μπορεί να διαθέσει ο ίδιος στη σχολή.

Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης των διετών προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης "Προγράμματος Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης"  αντίστοιχης θεματικής με αναλυτική λίστα των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών

shutterstock_377192308 (1).jpg

Τεχνικός και δημιουργικός σχεδιασμός και κατασκευή υποδημάτων

shutterstock_382064236_edited.jpg

Τεχνικό & δημιουργικός σχέδιο & κατασκευή ξύλινου επίπλου 

leather-craft-3728003_1280_edited.jpg

Τεχνικός & δημιουργικός σχεδιασμός και κατασκευή τσάντας & αξεσουάρ

guitar-4250161_1920_edited.jpg

Κατασκευή έγχορδων μουσικών οργάνων - Κιθάρα, Λαουτοειδή, Λύρα

shutterstock_379534216_edited.jpg

Πατρόν, ραπτική, σχέδιο μόδας ενδύματος

shutterstock_507378274.jpg

Πηλοπλαστική, τροχός, καλούπια, διακοσμητικές τεχνικές, ψησίματα