Σεμινάριο Τεχνικής Κατάρτισης:

Κατασκευή Δερμάτινου Πέδιλου

Σε ποιους απευθύνεται 

Το τμήμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τεχνική κατασκευής δερμάτινου σανδαλιού σε βάθος έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να την εφαρμόσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία.

Περιεχόμενο Σεμιναρίου

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν δύο διαφορετικές τεχνικές κατασκευής πέδιλου, αυτή του παραδοσιακού δερμάτινου σανδαλιού και η κατασκευή πέδιλου με επενδεδυμένο πάτο και αφρώδες υλικό για ανατομικό πάτημα. Θα ξεκινήσουμε με τη γνωριμία με το καλαπόδι, βασικές μετρήσεις ποδιού, το σχεδιασμό του μοντέλου στο καλαπόδι και την κατασκευή του πατρόν (στάμπο). Θα συνεχίσουμε στην επεξεργασία του δέρματος (κοπή, βαφή, φινίρισμα) και θα περάσουμε στην τελική συναρμολήγηση και την τοποθέτηση μεταλλικών εξαρτημάτων (εγκράφες, διακοσμητικά κοκ)

Στο μάθημα γίνεται επί τω πλείστον χρήση εργαλείων χειρός. Μηχανές μπορει να χρησιμοποιηθούν, για λόγους ευκολίας & ταχύτητας, ωστόσο θα δοθούν εναλλακτικές οδηγίες για όσους επιθυμούν να κάνουν όλες τις εργασίες χειρονακτικά. 

Στο τέλος του σεμιναρίου ο καθένας θα έχει φτιάξει συνολικά 2 ζευγάρια πέδιλα. Η κατασκευή θα γινει σε καλαπόδια που διαθέτει η σχολή, σε σπασμένα νούμερα ή σε σχεδιαστικά καλαπόδια Νο 37. Αν κάποιος επιθυμεί να κατασκευάσει σε συγκεκτριμένο νούμερο, μπορεί κατά την εγγραφή του να ενημερώσει τη γραμματεία ώστε να έχει παραγγελθεί το καλαπόδι με έξτρα χρεώση το οποίο και θα κρατήσει ο σπουδαστής μετά το πέρας των μαθημάτων. 

Η σχολή παρέχει όλα τα υλικά και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο μάθημα. Στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται λίστα υλικών, εργαλείων και προμηθευτών καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου συνεχισζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.

Διάρκεια : 9 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις

Κόστος: 350€ - περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στο μάθημα

Τρόπος πληρωμής: 140€ προκαταβολή για την κράτηση της θέσης και τα υπόλοιπα σε 2 μηνιαίες δόσεις

*Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον τρόπο εγγραφής και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής πατήστε ΕΔΩ

Στείλτε μας το μήνυμά σας

Δεληγιάννη 6 & Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια, 210 88 19 784 - 6953 088 538, info@askardamykti.com