Διήμερο Workshop Κεραμικής

Φτιάξε τη δική σου μοναδική κεραμική κούπα

Το σεμινάριο απευθύνετεαι σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές τεχνικές πηλοπλαστικής (φύλλο, μακαρόνι, τσιμπητό) και να φτιάξουν την πρώτη τους κεραμική κατασκευή...μία μοναδική κούπα για τον πρωινό τους καφέ!

Female at Pottery Workshop

Τι περιλαμβάνει το Workshop

Θεωρητικό μέρος:

Θα παρουσιαστούν τα υλικά και τα εργαλεία κεραμικής καθώς και οι βασικές τεχνικές πηλοπλαστικής (τσιμπητό, φύλλο και μακαρόνι). 

Πρακτικό μέρος: 

Στο workshop θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τα υλικά και τα εργαλεία κεραμικής. Στη συνέχεια ο κάθε συμμετέχων θα κατασκευάσει τη δική του κούπα την οποία θα διακοσμήσει με τεχνικές που θα παρουσιαστούν στο μάθημα. Μετά το τέλος του σεμιναρίου, θα ψήσουμε τις δημιουργίες σας και θα μπορείτε να περάσετε να τις πάρετε για να πίνετε κάθε πρωί τον καφέ σας στη δική σας μοναδική κούπα! 

Το πρόγραμμα του Workshop

Διάρκεια: 2 τρίωρες συναντήσεις

Κόστος: 100€ 

*το ποσό δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής από πλευράς του μαθητή. 

 

Τι περιλαμβάνεται: Στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Στους συμμετέχοντες θα σταλεί ηλεκτρονικά λίστα εργαλείων και υλικών καθώς και λίστα προμηθευτών για την περιοχή της Αττικής. Επίσης θα σταλεί ηλεκτρονικά βεβαιωση παρακολούθησης σεμιναρίου.

Στο χώρο θα υπάρχει διαθέσιμο τσάι, καφές και κουλουράκια!!

Κλείσε τη θέση σου

Κλείσε τη θέση σου ηλεκτρονικά ή επικοινώνησε με τη γραμματεία της σχολής στο 2108819784 & info@askardamykti.com

No product

not available not available not available not available not available