ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΥΜΠΑΝΟΥ ΚΑΧΟΝ

Σε ποιους απευθύνεται 

Το cajón είναι ιδιαίτερο ξύλινο κρουστό μουσικό όργανο, αφρο-περουβιανής προέλευσης, που στο εσωτερικό του φέρει και σύστημα χορδών. Ο μουσικός κάθεται πάνω στο τύμπανο και χτυπά με τις παλάμες του την κεφαλή του ξύλινου οργάνου που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια του. Ο ήχος βγαίνει από μία οπή στο πίσω μέρος του κουτιού. Το cajon, όργανο με ευελιξία και στυλ, πλέον δεν παίζεται μόνο από ντράμερ αλλά και από άλλους μουσικούς ή performer.

117295034_639701763306754_51550629119096

Περιεχόμενο Μαθήματος

Στο σεμινάριο θα διδαχτεί η τεχνική κατασκευής από το μηδέν ενός τυμπάνου Cajon με εσωτερικό σύστημα χορδών που δέχεται κούρδισμα. Ξεκινώντας από τα υλικά που χρησιμοποιούνται, τη διαστασιολόγηση, το πέρασμα χορδών μέχρι και το τελικό μοντάρισμα και φινίρισμα (βερνίκια, διακόσμηση κτλ).

Στο τέλος του σεμιναρίου ο καθένας θα έχει φτιάξει ένα τύμπανο καχόν το οποίο και παίρνει μαζί του μετά το πέρας των μαθημάτων

Παροχές Σχολής: Η σχολή παρέχει όλα τα υλικά και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο μάθημα. Ο σπουδαστής καλείται να προμηθευτεί ένα σετ ατομικών μέσων προστασίας που θα υποδειχθούν από τη σχολή κατά την εγγραφή

 

Στο τέλος του κύκλου, δίνεται λίστα υλικών, εργαλείων και προμηθευτών καθώς και χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου με θέμα «κατασκευή τύμπανου καχόν»

Διάρκεια: 12 ώρες 

Συχνότητα: 1 τρίωρη συνάντηση ανά εβδομάδα

ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΙΑΣ

Σε ποιους απευθύνεται 

Ο κύκλος μαθημάτων βερνίκια οργανοποιίας, απευθύνεται επί τω πλείστον σε οργανοποιούς που επιθυμούν να εξειδικευτούν στα βερνίκια γομαλάκας

guardfill04.jpg

Περιεχόμενο Μαθήματος

Στο τμήμα θα διδαχτεί η παραδοσιακή τεχνική

βερνικιού γομαλάκας. Θα ξεκινήσουμε με τη γνωριμία με τα υλικά & προετοιμασία βερνικιού και την προετοιμασία επιφάνειας του ξύλου για να υποδεχθεί το βερνίκι. Διαδικασία διαδοχικού βερνικώματος σε δοκίμια ξυλείας. Τεχνικές τοπικών επεμβάσεων και επισκευών.

Παροχές Σχολής: Η σχολή παρέχει όλα τα υλικά και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο μάθημα. Ο σπουδαστής καλείται να προμηθευτεί ένα σετ ατομικών μέσων προστασίας που θα υποδειχθούν από τη σχολή κατά την εγγραφή.

Στο τέλος του κύκλου, δίνεται λίστα υλικών, εργαλείων και προμηθευτών καθώς και χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου με θέμα «βερνίκια οργανοποιίας»

Διάρκεια: 36 ώρες 

Συχνότητα: 1 τρίωρη συνάντηση ανά εβδομάδα

Πολιτική Εκπτώσεων

Για συνδυασμό 2 ή περισσότερων σεμιναρίων ή μαθημάτων για όλους

- 15% έκπτωση σε κάθε επιπλέον μάθημα που προστίθεται στο πρόγραμμα σπουδών

 

* οι εκπτώσεις ισχύουν για παράλληλη παρακουλούθηση περισσότερων του ενός μαθήματα και εφαρμόζονται πάντοτε στο μάθημα με το χαμηλότερο κόστος

Εκτπώσεις για φοιτητές και ανέργους

- 10% έκπτωση με επίδειξη ενεργής κάρτας ανεργίας ή φοιτητικού πάσο

* οι εκπτώσεις φοιτητών και ανέργων εφαρμόζονται σε κάθε πληρωμή με επίδειξη του αντίστοιχου εγγράφου

** οι εκπτώσεις φοιτητών και ανέργων δεν λειτουργούν προσθετικά με άλλες εκπτώσεις. Εάν ισχύουν περισσότερες από μία εκπτώσεις, πάντοτε ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση.