Δράσεις & Συνεργασίες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΑΣΚΑΡΔΑΜΥΚΤΙ ξεκινάει μία νέα συνεργασία με την Εναλλακτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ προσφέροντας στα μέλη της, σεμινάρια δερματοτεχνίας.
Μέσα στον πρώτο κύκλο μαθημάτων θα κατασκευάσουμε δερμάτινα σημειωματάρια και καπνοθήκες.

3204.JPG

Οκτώβριος 2018

Το Ασκαρδαμυκτί διοργανωτής του

"1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παραδοσιακής Οργανοποιίας"

Το εργαστήρι Ασκαρδαμυκτί διοργάνωσε  το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Οργανοποιίας - στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων "Μελίνα". Μία μεγάλη γιορτή για την παραδοσιακή οργανοποιία και την ελληνική παράδοση. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλάμβανε: έκθεση παραδοσιακής οργανοποιίας, ομιλίες ακαδημαϊκών, καλλιτεχνών και οργανοποιών, εργαστήρια παιδιών και ενηλίκων καθώς και μουσικές παραστάσεις

www.lutheriefest.com

Ιούλιος 2017

Ασκαρδαμυκτί & jamjar partnership

Το εργαστήρι Ασκαρδαμυκτί & το jamjar, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να στηρίξουν από κοινού έμπρακτα την ολοένα και μεγαλύτερη κοινότητα Ελλήνων δημιουργών.
Το jamjar, η μεγαλύτερη πλατφόρμα προώθησης χειροποίητων δημιουργημάτων στηρίζει τους μαθητές του Ασκαρδαμυκτί με ειδικά προνόμια στη συνεργασία τους αλλά και σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για το πως μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν και αυτό που σπούδασαν, κερδίζοντας από το ταλέντο τους έξυπνα & εύκολα! 

http://blog.jamjar.gr/hot-stuff/jamjar-askardamykti/

jamjar_logo.jpg

Σεπτέμβριος 2017

Το ασκαρδαμυκτί πάει Άγονη Γραμμή

Το εργαστήρι Ασκαρδαμυκτί σε συνεργασία με την Αγονη Γραμμή Γόνιμη, διοργανώνουν σεμινάριο κατασκευής εσπαντρίγιας στη Σχοινούσα στο πλαίσιο υποστήριξης των περιοχών της άγονης γραμμής

_N3O3138.JPG

Απρίλιος 2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΣΚΑ & ΚΟΥΚΛΑ

Το Εργαστήριο ελευθέρων σπουδών Ασκαρδαμυκτί σε συνεργασία με τον Τεχνοχώρο Φάμπρικα και τον Λύσανδρο Σπετσιέρη διοργανώνει δωρεάν το σεμινάριο Μάσκα & Κούκλα . 
Σε ένα κύκλο 5 τρίωρων συναντήσεων δίνεται η δυνατότητα σε performers και όχι μόνο που ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με την τέχνη και το μυστήριο των δύο αρχαιότερων εργαλείων στην τέχνη της θεατρικής αφήγησης: της μάσκας & της θεατρικής κούκλας .
O κύκλος αυτός θα αποτελείται από δύο μέρη:
Κατασκευή & Εμψύχωση κούκλας και χρήση θεατρικής μάσκας και στοιχεία μιμικής

TEST 01.jpg

Μαρτιος 2016

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

Το ΚΔΒΜ Ασκαρδαμυκτί διοργανώνει ένα διήμερο φεστιβάλ κουκλοθεάτρου στο οποίο θα παρουσιαστούν συνολικά  7 παραστάσεις  κουκλοθεάτρου. Η είσοδος στο κοινό θα είναι δωρεάν με στόχο τη γνωριμία με την τέχνη της θεατρικής κούκλας. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στην αυλή του θεάτρου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ  

1.jpg

Ιούνιος 2015

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Παραμυθιού Κόκκινη Κλωστή Δεμένη

Το εργαστήρι Ασκαρδμαυκτί συμμετέχει στο 

 1οΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ"
 στον Πολυχώρο Πολιτισμού  «ΑΚΑΔΗΜΙΑ   ΠΛΑΤΩΝΟΣ»

με ένα εργαστήρι κούκλας για παιδιά.

 

Ελάτε να φτιάξουμε τους αγαπημένους μας ήρωες από ανακυκλώσιμα υλικά, χρώματα και υφάσματα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

f_DSC4892.jpg

Ιούνιος 2015

Στείλτε μας το μήνυμά σας

Δεληγιάννη 6 & Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια, 210 88 19 784 - 6953 088 538, info@askardamykti.com