top of page

Onlne Σεμινάριο Κατασκευής Σανδαλιού με Ανατομικό Πάτο με Δερμάτινη Επένδυση & Δερμάτινα Λουράκια

103961967_2951744724880893_3651895666426906654_n.jpg

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ασκαρδαμυκτί σας προσφέρει τη δυνατότητα εξ' αποστάσεως παρακολούθησης βιντεοσκοπημένου σεμιναρίου γύρω από την κατασκευή δερμάτινου πέδιλου! Σας αποστέλλουμε ό,τι υλικά και εργαλεία χρειάζεστε για την κατασκευή και έχετε τη δυνατότητα ασύγχρονης παρακολούθησης βιντεοσκοπημένου μαθήματος σε όποια μέρα και ώρα σας βολεύει!

Αναλαμβάνουμε εμείς να σας στείλουμε ότι υλικά & εργαλεία χρειάζεστε! Εσείς δημιουργήστε στο χώρο σας παρακολουθώντας βίντεο με τις τεχνικές κατασκευής, περιγραφή και σχολιασμό από το δάσκαλο!

 

Δίνεται λίστα εργαλείων, υλικών & προμηθευτών ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε επιπλέον υλικά για τις επόμενες δημιουργίες σας!

*ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Βιντεοσκοπημένα Μαθήματα

Η τεχνική κατασκευής του δερμάτινου σανδαλιού παρουσιάζεται με live streaming σε μία σειρά μίνι βίντεο βήμα βήμα από το σχεδιασμό μέχρι την τελική συναρμολόγηση. Στα βίντεο υπάρχει παράλληλος σχολιασμός και αναλυτικές οδηγίες από τη δασκάλα. Έχετε πρόσβαση στα βιντεοσκοπημένα μαθήματα για 2 μήνες από την ενεργοποίηση της συνδρομής σας!

Πακέτο Εργαλείων & Υλικών

Αναλαμβάνουμε εμείς να σας στείλουμε ότι υλικά & εργαλεία χρειάζεστε για να δημιουργήσετε! Το πακέτο εργαλείων & υλικών περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για την κατασκευή ενός ζευγαριού σανδαλιών στο νούμερο που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας. (Τα καλαπόδια για το σεμινάριο διατίθενται σε γυναικεία & ανδρικά σε νούμερα 35 - 47. Για ειδικές παραγγελίες θα πρέπει να προηγθεί συνεννόηση με τη σχολή)

DSC_0605.JPG

Εργαλεία 

 1. Επιφάνεια κοπής

 2. 1 ζευγάρι ξύλινα καλαπόδια σε νούμερο της επιλογής σας

 3. Ματσόλα δύο κεφαλών

 4. Κοπίδι ασφαλείας

 5. Κομπάσο (μεταλλικός διαβήτης)

 6. Σουβλί

 7. Ζουμπάδες (1.8 ή 2mm & 2,6mm)

 8. Τανάλια μονταρίσματος

 9. Μεταλλικός χάρακας 30cm

 10. Μεζούρα υποδηματοποιίας

 11. Γυαλόχαρτο

 12. Επιφάνεια τεφλόν (βάση για τρυπήματα)

 13. Σφουγγαράκι

 14. Χαρτοταινία

 15. Πινέλο για κόλλα

Υλικά

 1. Χαρτόνια βέλβετ 300γρ

 2. Σκληρό ειδικό χαρτόνι για κατασκευή πάτων

 3. Αφρώδες υλικό για την κατασκευή του πάτου

 4. Δέρμα για την επένυση του πάτου

 5. Δέρμα βακέτα φυτικής δέψης σε φυσικό χρώμα για την κατασκευή των λουριών

 6. Τσέλ, αντιολοσθηρό υλικό για την κατασκευή σόλας και τακουνιού

 7. Ισχυρή βενζινόκολλα

 8. Καρφάκια υποδηματοποιίας (σπράγγες) 

 9. Πριτσίνια μπρονζέ

 10. 2 ζευγάρια τοκάδες μπρονζέ με ουρίτσα για πριτσίνι

 11. Χρώμα εμποτισμού για δέρμα (δύο αποχρώσεις μάυρο - καφέ)

 12. Γυαλιστική κρέμα για δέρμα (αυτογυάλιστη) 

Τι περιλαμβάνει το Πακέτο Εργαλείων & Υλικών

Σημειώσεις & Λίστα Προμηθευτών

Στην μέσα στην πλατφόρμα των μαθημάτων θα βρείτε για να κατεβάσετε σε pdf αρχεία σημειώσεις γύρω από το μάθημα, της μετρήσεις ποδιού καθώς και λίστα υλικών, εργαλείων και προμηθευτών στην περιοχή της Αττικής

Αποστολές & Μεταφορικά

Τα πακέτα υλικών & εργαλείων αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά. Λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώνουμε για να περιορίσουμε τις καθύστερήσεις, οι παραδόσεις εντός Αττικής γίνονται με ίδια μέσα της εταιρίας. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω υπερβολικού φόρτου εργασιών των εταιριών ταχυμεταφοράς.

*Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και ταχύτερη παράδοση επικοινωνήστε μαζί μας, αν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από την έδρα μας ή πρακτορείο μεταοφορών. 

** Για αποστολές σε χώρες εκτός Ελλάδας τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη & θα πρέπει να προηγείται συννενόηση για τον υπολογισμό του κόστους και τον τρόπο παραγγελίας

Full & Basic Package - Κόστος

Το σεμινάριο διατίθεται σε δύο εκδοχές:

Full Package: Πλήρης σειρά βιντεοσκοπημένων μαθημάτων και πακέτο όλων των απαραίτητων εργαλείων και υλικών (για ένα ζευγάρι σανδάλια) για όσους ξεκινούν τώρα στην κατασκευή σανδαλιών και την τέχνη της δερματοτεχνίας. Περιλαμβάνονται σημειώσεις και λίστα προμηθευτών.  κόστος 450€ 

Basic Package: Το πακέτο δεν περιλαμβάνει υλικά και τα εργαλεία που απαιτούνται για την κατασκευή καθώς και καλαπόδια. Περιλαμβάνει πλήρη σειρά βιντεορσκοπημένων μαθημάτων. Περιλαμβάνονται σημειώσεις και λίστα προμηθευτών.

Απευθύνεται σε άτομα που έχουν ήδη τα απαραίτητα εργαλεία, βασικά υλικά και καλαπόδια για την κατασκευή. -  κόστος 200€ 

bottom of page